baggrund

Ring til teamet på:
7023 3430

Administration af andelsboligforeninger


Ejendomsadministration af andelsboligforeninger

Et vigtigt led i en andelsboligforening er valg af administrator, der med korrekt professionel rådgivning kan fremvise en god økonomi for foreningen samt en harmonisk atmosfære for andelshaverne.  


Hvem er vi?

Administrator Teamet er et professionelt ejendomsadministrationsfirma, der har haft domicil i Københavnsområdet i næsten 20 år. Vi kan derfor som professionel administrationsfirma tilbyde en total løsning inden for ejendomsadministration, juridisk- og finansiel rådgivning samt byggesagsadministration.

Ligeledes varetager Administrator Teamet i samarbejde med foreningernes bestyrelse salg/overdragelse af andelsboliger.


Servicering på alle niveauer i foreningen

Vort firmas målsætning er at yde god service med personligt engagement, i samarbejde med andelsboligforeningens bestyrelse, hvorfor alle vore andelsboligforeninger bliver tildelt en fast administrator og bogholder.  


Tilbud om administration af andelsboligforeninger

Bestil venligst et gratis tilbud om ejendomsadministration eller kontakt os på tlf. 70 23 34 30 for et uforpligtende møde sammen med bestyrelsen, eller få tilsendt et uforpligtende tilbud på din sag her


Læs mere om:

Boligadministration

Ejendomsadministration/EjendomsadministratorEJENDOMSFORENINGEN DANMARK

Administrator Teamet er ansvarsforsikret gennem Ejendomsforeningen Danmark. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af en boligforening, således, at der skabes det bedst mulige overblik og beslutningsgrundlag for bestyrelsen.

 

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark ikon

Top