baggrund

Ring til teamet på:
7023 3430

Administration af ejerforeninger


Ejendomsadministration af ejerforeninger

Et vigtigt led i en ejerforening er en velfungerende forening, hvor administrator med den korrekte indsigt kan medvirke til en god økonomi samt en harmonisk atmosfære.

Hvem er vi?

Administrator Teamet er et professionelt ejendomsadministrationsfirma, der har haft domicil i Københavnsområdet i næsten 20 år. Vi kan derfor som professionel administrationsfirma tilbyde en total løsning inden for administration, juridisk- og finansiel rådgivning samt byggesagsadministration.

Servicering på alle niveauer i foreningen

Vort firmas målsætning er at yde god service med personligt engagement, i samarbejde med ejerforeningens bestyrelse, hvorfor alle vore ejerforeninger bliver tildelt en fast administrator og bogholder.

Tilbud om administration af ejerforeninger

Bestil venligst et gratis tilbud om administration af ejerforeninger eller kontakt os på tlf. 70 23 34 30 for et uforpligtende møde sammen med bestyrelsen, eller få tilsendt et uforpligtende tilbud på din sag her


Læs mere om:

Boligadministration

Ejendomsadministration/EjendomsadministratorEJENDOMSFORENINGEN DANMARK

Administrator Teamet er ansvarsforsikret gennem Ejendomsforeningen Danmark. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af en boligforening, således, at der skabes det bedst mulige overblik og beslutningsgrundlag for bestyrelsen.

 

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark ikon

Top