baggrund

Ring til teamet på:
7023 3430

Ejendomsadministration og ejendomsadministrator


At lade en professionel ejendomsadministrator varetage den daglige administration af din ejendom, er i høj grad en tillidssag. Ansvarlighed, faglighed, kvalitet og service er således en mærkesag og det bestræber vi os på at alle vores kunder skal opleve hos os.

Hjælp til ejendomsadministration

Har du brug for hjælp til ejendomsadministration, så kan vi hos Administrator Teamet lette dine arbejdsopgaver i boligforeningen. Vores opgave er netop at levere et kvalitetsfyldt resultat, så du udelukkende kan fokusere på det, du er bedst til. Vi har gennem de sidste mange år tilbudt ejendomsadministration af boliger i hele København og omegn.

Vi har et team af dygtige medarbejdere, der alle har den nødvendige uddannelse det kræver at kunne fungere som ejendomsadministrator og at varetage alle former for ejendomsadministration.

Ejendomsadministration består hovedsageligt af økonomiopgaver, hvor årsregnskaber, budgetter og lånefinansiering er almindelige opgaver hos os.

 

Årsregnskaber, budgetter og lånefinansiering

Årsregnskabet prioriteres meget højt hos os, da dette på mange måder er fundamentet for boligforeningens økonomi og bestyrelsens arbejde. Hos os klarer vi det daglige regnskab i jeres boligforening samt klargøre det til foreningens revisor, inden den næste generalforsamling.

Uanset om der bruges en intern eller ekstern revisor i boligforeningen, kan vi klargøre materialet til revisoren, så både tid og omkostninger minimeres.

Et budget er naturligvis også vigtigt at få udarbejdet korrekt, så beboerne i boligforeningen ved, hvad de skal betale i boligafgift/fællesudgifter og kender til det kommende års indtægter og udgifter. Et veludført budget viser, at boligforeningen har styr på sin økonomi, og det er muligt at se, om der er plads til renoveringer eller lignende.

Det kan være uoverskueligt at finde den rette lånefinansiering, og vi kan derfor hjælpe jer med at finde den bedste løsning, så I føler jer trygge i boligforeningen.

   

Ejendomsadministration i Københavnsområdet

Hos Administrator Teamet klarer vi ejendomsadministration i bl.a. København, Herlev, Lyngby, Amager, Frederiksberg og Østerbro. Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til ejendomsadministrationen. 

Kontakt os på telefonnr. 70 23 34 30 eller få tilsendt et uforpligtende tilbud på din sag her

 

Læs mere om: 

Boligadministration

Administration af ejerforeninger og andelsboligforeningerEJENDOMSFORENINGEN DANMARK

Administrator Teamet er ansvarsforsikret gennem Ejendomsforeningen Danmark. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af en boligforening, således, at der skabes det bedst mulige overblik og beslutningsgrundlag for bestyrelsen.

 

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark ikon

Top