baggrund

Ring til teamet på:
7023 3430

Byggesagsadministration


Professionel byggesagsadministration hos Administrator Teamet

Velkommen til Administrator Teamet i København. Her kan du trygt overlade byggesagen i vores hænder, hvor vi sørger for at skabe det overblik, som det nogle gange er let at miste. I byggeprocessen skal man have styr på, hvilke krav der er fra blandt andet myndighederne. Derudover skal man have styr på de juridiske og økonomiske omstændigheder. Denne proces kan være meget omfattende, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi vil med glæde tage os af din byggesag, hvor vi sikrer dig en professionel rådgivning.

 

Et sikkerhedsnet fra start til slut

Vores rådgivere er med dig hele vejen fra første idé til det endelige resultat. Vores kompetente team rådgiver dig fra den spæde start, hvor beslutningen om renoveringen skal tages. Her er vi behjælpelige med alt fra at udarbejde en vedligeholdelsesplan til at optage et lån – naturligvis kun hvis behovet er der – til at udforme beslutningsgrundlaget til foreningen. På samme måde sørger vi for renoveringsøkonomien, hvor vi blandt andet tager os af bogføring, budgetopfølgning og valg af entreprenør. Med andre ord er vi dit sikkerhedsnet i byggesagen, der sørger for et solidt overblik over alle forbehold, som skal tages i betragtning.

 

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig

Hvis du vil vide nærmere om vores totalløsning inden for byggesagsadministration, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er beliggende i København, men dækker dog hele Københavnsområdet herunder Frederiksberg, Amager, Herlev, Lyngby og Østerbro. Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud på din byggesag, så tøv ikke med at kontakte os. Fang os på tlf. 70 23 34 30 eller send en mail til er@admteamet.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om hvordan vi arbejder med renovering:

1
Gennemførelsen af en renovering er en stor beslutning for en andelsbolig- eller ejerforening. En renovering drejer sig typisk om ejendommens tag, opgange, vinduer, facade og faldstammer...
2
Når beslutningen om en renovering er taget så kommer spørgsmålet om renoveringsøkonomi...
3
Èt er at indgå kontrakten med entreprenøren og igangsætte projektet. Noget andet er at nå sikkert i havn, fordi meget ved en renovering kan gå hen og blive anderledes end forventet...
4
Herunder vises et eksempel på en aftale om byggesagsadministration.


EJENDOMSFORENINGEN DANMARK

Administrator Teamet er ansvarsforsikret gennem Ejendomsforeningen Danmark. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af en boligforening, således, at der skabes det bedst mulige overblik og beslutningsgrundlag for bestyrelsen.

 

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark ikon

Top