baggrund

Ring til teamet på:
7023 3430

Bygherrerådgivning


Kompetent bygherrerådgivning i København og omegn

Hos Administrator Teamet tilbyder vi en bygherrerådgivning, der garanterer bygherren et tilfredsstillende slutresultat. Vi er beliggende i København, men har dog kunder fra hele Storkøbenhavn, som blandt andet indbefatter Amager, Frederiksberg, Lyngby, Herlev og Østerbro. Vores bygherrerådgivning tager højde for bygherrens ønsker, som naturligvis bliver inddraget i hele processen. Vi varetager alle former for byggeopgaver for såvel private som erhverv. 

 

En rådgivning, der varetager bygherrens ønsker

En bygherrerådgivning hos os betyder, at du som bygherre er i centrum – og at vi forsøger at efterfølge dine ønsker i det omfang, det er muligt. Vores opgaver vil være at hjælpe med alt fra blandt andet at udforme et byggeprogram til projektering og til at overvåge økonomien. Under projektforløbet trækker vi på over 20 års erfaring, som kommer bygherren til gode, da vi derfor kan bruge vores brede vifte af kompetencer. Vi ved, hvor meget overblikket betyder for det endelige resultat, så derfor stiller vi os med glæde til rådighed for dig – så alle elementerne i byggeprocessen falder på plads.

 

Mangler du en dygtig bygherrerådgiver?

Så er du med garanti kommet til det rette sted. Vores professionelle team står klar til at rådgive dig på bedste vis, så dit byggeprojekt bliver udformet lige præcis, som du ønsker. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 34 30 eller pr. mail er@admteamet.dk. Vi tilbyder endvidere et uforpligtende tilbud, hvor vi gennemgår din sag og kommer med nogle forslag til, hvordan dit byggeprojekt bedst muligt kan blive til virkelighed.EJENDOMSFORENINGEN DANMARK

Administrator Teamet er ansvarsforsikret gennem Ejendomsforeningen Danmark. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af en boligforening, således, at der skabes det bedst mulige overblik og beslutningsgrundlag for bestyrelsen.

 

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark ikon

Top