baggrund

Ring til teamet på:
7023 3430

Profil


Administrator Teamet er en moderne administrationsvirksomhed, der har specialiseret sig i ejendomsadministration af andels- og ejerboliger. Vort primære mål er at yde effektiv service og rådgivning til konkurrencedygtige priser.

De fleste af vores kunder bruger deres fritid på bestyrelsesarbejde i en andelsbolig- eller ejerforening. Derfor er det vigtigt at du som kunde eksempelvis ikke behøver følge op på en besked, men kan regne med at vi tager over og reagerer hurtigt og kompetent. Hos Administrator Teamet lægger vi vægt på at behandle alle vores kunder engageret, ansvarligt og professionelt.

Vore medarbejdere besidder den nødvendige specialviden og kan rådgive i juridiske og økonomiske problemstillinger inden for ejendomsadministration. Vi lægger stor vægt på intern undervisning og løbende efteruddannelse af vores medarbejdere og sikrer derved, at vore ydelser til stadighed er tilpasset vort høje ambitionsniveau.

Som kunde tilknyttes du en fast kontaktperson, således, at vi opfylder vor målsætning om et personligt engagement. Kontaktpersonens kendskab til boligforeningens specielle forhold, sikrer dig en hurtig og effektiv ekspedition - hver gang.

Klik her såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud på administration af din andelsbolig- eller ejerforening. Du er også meget velkommen til at ringe på 7023 3430 eller sende en e-mail til en af Administrator Teamets tre kontaktpersoner.

 


Birgitte A. Rasmussen
cand.merc.aud

Ejendomsadministrator

bi@admteamet.dk


Karina Lodal
(EA)

Ejendomsadministrator

kl@admteamet.dk

Else Rasmussen
merkonom

Ejendomsadministrator

er@admteamet.dk


Helle Andreasen

Administrationssekretær

ha@admteamet.dk

Erling Rasmussen
cand.merc.aud og advokat

Ejendomsadministrator og Entrepriseleder

ear@admteamet.dkEJENDOMSFORENINGEN DANMARK

Administrator Teamet er ansvarsforsikret gennem Ejendomsforeningen Danmark. Dette giver vore klienter den bedste sikkerhed. Vi har den fornødne erfaring og faglige kompetence til at kunne håndtere daglig målrettet administration af en boligforening, således, at der skabes det bedst mulige overblik og beslutningsgrundlag for bestyrelsen.

 

Medlem af Ejendomsforeningen Danmark ikon

Top